Skip to main content

Sommerfugl-bilde

Om oss

Borregaard har ett av verdens mest avanserte og bærekraftige bioraffineri.

Ved bruk av naturlige, bærekraftige råmaterialer produserer Borregaard avanserte og miljøvennlige biokjemikalier som kan erstatte oljebaserte produkter. Borregaards bruk av trær har røtter langt tilbake i tid, men har også framtiden foran seg. Høy innovasjonstakt og global tilstedeværelse har sikret bioraffinerikonseptets utvikling gjennom selskapets snart 130 år lange historie.

Borregaard har 1010 årsverk fordelt på fabrikker og salgskontorer i 16 land i Europa, Amerika, Asia og Afrika. Borregaard har også sterke posisjoner innen ingredienser og finkjemikalier.

Helse, miljø og sikkerhet

Helse, miljø og sikkerhet er integrert i Borregaards forretningsplan. Selskapet viser samfunnsansvar og arbeider aktivt med tiltak som kan bidra til en forsvarlig miljø- og samfunnsmessig utvikling.

Forskning og utvikling

I tråd med Borregaards strategi for spesialisering og økt verdiskaping, satser selskapet betydelige ressurser på forskning og utvikling (FoU). Dette skjer ved egne forskningssentra i Norge, Spania, Sør-Afrika og USA, samt gjennom et utstrakt samarbeid med kunder, universiteter og forskningsinstitusjoner i flere land.

Pressekontakter

 • Horvei Bredal, Tone

  Tone Horvei Bredal

  Kommunikasjonssjef

  69 11 81 65

  924 67 711

  Send epost

 • Aasbø, Dag Arthur

  Dag Arthur Aasbø

  Direktør for organisasjon og samfunnskontakt

  69 11 80 00

  918 34 108

  Send epost